TERRA PROJEKTI D.O.O.

menu

Ispitivanje prskalica i atomizera

Tvrtka Terra projekti d.o.o. posjeduje dvije ispitne stanice ovlaštene od strane Ministarstva poljoprivrede te obavlja ispitivanje uređaja za primjenu pesticida na području cijele Hrvatske.

Posjetimo! Prema Pravilniku o održivoj uporabi pesticida (NN 142/2012), strojevi za primjenu pesticida koje koriste profesionalni korisnici pesticida morali su biti najmanje jednom pregledani do kraja 2016. godine. Nakon toga se neće smjeti koristiti ako nisu pregledani i ako nemaju valjani znak o obavljenom pregledu.

Znak o pregledu izdaje se na razdoblje od 3 godine, nakon čega je stroj potrebno ponovno pregledati. Iznimka su novi strojevi za primjenu pesticida, prodani nakon 01.01.2013. godine, koji dobivaju znak o obavljenom pregledu na razdoblje od 5 godina od dana kupovine. Za njihov upis u evidenciju potrebno je predočiti račun, izjavu o sukladnosti i tehničke podatke uređaja.

Za dodatne informacije ili dogovor pregleda kontaktirajte nas na 098 929 7067. Nudimo mogućnost obavljanja pregleda na vašoj adresi.

Naručite

Saznajte više

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward