top of page

NOVA WEB STRANICA TVRTKE TERRA PROJEKTI d.o.o.

Izrada nove web stranice tvrtke Terra projekti d.o.o. sufinancirana je bespovratnim sredstvima kroz poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“, financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Detaljnije o projektu pročitajte u nastavku.

NAZIV PROJEKTA: Unapređenjem web stranice do poboljšanja prisutnosti na tržištu

 

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Digitalni marketing, čija je osnova web stranica, predstavlja izvrsnu mogućnost za povećanje vidljivosti usluga koje tvrtka Terra projekti nudi. Projekt se odnosi na ulaganje u unapređenje web stranice, njen kompletan redizajn te dodavanje funkcionalnosti sustava upravljanja sadržajem i analitike za potrebe praćenja prometa web stranice.

 

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI:

Ulaganje u unapređenje web stranice omogućiti će bolju vidljivost usluge koja je osnova poslovanja tvrtke te inicijalni kontakt i prijavu za obavljanje pregleda online. Kreiranje sadržaja prilagođenog posjetiteljima omogućiti će veći postotak konverzije posjetitelja u kupce te njihovu bolju educiranost i spremnost za pregled. Isto će stvoriti kompetitivnu prednost u odnosu na konkurenciju, omogućiti smanjivanje troškova oglašavanja, privlačenje novih kupaca te povećanje tržišnog udjela i konkurentnosti tvrtke.

 

  • UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 58.100,00 kn

  • IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 46.480,00 kn (80 %)

  • RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 15.10.2018. – 04.10.2019.

  • KONTAKT OSOBA ZA VIŠE INFORMACIJA: Mirta Bašić, direktor - 098 929 7067

bottom of page